EUROGARDEN NV: de grootste Belgische onafhankelijke onderneming met een volledig assortiment van tuingereedschap, onderdelen en accessoires (voor professionals).

Zoeken op artikelnummer, trefwoord of barcode (EAN) :

Zoek een onderdeel uit de Master Catalogus
(geen originele onderdelen):

Bekijk onze catalogi

 

> Over EuroGarden

EuroGarden NV is de grootste onafhankelijke leverancier in België in hun domein van activiteiten. EuroGarden verdeelt een volledig assortiment tuinmachines, onderdelen en accessoires exclusief voor de professionele vakhandel in heel Europa.

De missie omvat het aanbieden van een volledig gamma aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding om aan alle behoeften van zijn klant te kunnen voldoen.

De geschiedenis van EuroGarden begint in 1877 toen Edouard de Saint-Hubert het bedrijf “De Saint-Hubert” oprichtte waar men landbouwmachines (zaaimachines, pompen) produceerde.

Edouard de Saint-Hubert, oprichter van Saint-Hubert  Historische landbouwmachine

Vandaag is EuroGarden uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met verschillende vestigingen en magazijnen in België, Nederland en Frankrijk, elk uitgerust met modernste technologieën om de best mogelijke service te kunnen bieden aan hun klanten.

 Burelen - EuroGarden - Tienen  Moderne order picking met lift in rekken - EuroGarden - Tienen

Voor EuroGarden betekent de beste service: een selectie van de beste producten voor de klanten met voldoende marges om concurrerend te zijn, zorgen voor beschikbaarheid van de voorraad van alle producten om een zo kort mogelijke levertijd te garanderen en het ten alle tijden een uitstekende service te bieden.
De klant is koning en zijn tevredenheid is de drijvende kracht achter het bedrijf.

EuroGarden investeert voortdurend in de breedste zin van het woord. Ze zijn voortdurend op zoek om de beste middelen te verwerven en de beste producten te selecteren.
Hun medewerkers zijn ook een zeer belangrijke factor: EuroGarden zorgt voor een kwalitatieve vorming van het personeel.
Deze investeringen hebben één gemeenschappelijk doel: alle klanten sneller, efficiënter en breder van dienst zijn.

EuroGarden levert uitsluitend aan de professionele vakhandel.

© 2014 - 2019 - EuroGarden NV/SA - Sint-Truidensesteenweg 252 - 3300 Tienen - Telefoon : +32 (0)16 80 54 39 - Fax : +32 (0)16 80 54 38

Réalisation:Conectiweb